Controlepraktijk

Onze dagelijkse routine in beoordelings- en (vrijwillige) controleopdrachten, biedt jou het voordeel van de accountants die jouw branche door en door kent. 

Wij beoordelen of controleren (vrijwillig) de jaarrekening in overeenstemming met de geldende wettelijke eisen en de in Nederland algemeen aanvaarde grondslagen.

De maatschappelijke jaarverantwoording (DigiMV) verzorgen én deponeren? Dat kun je met een gerust hart aan onze accountants overlaten.

Gemeenten stellen voor de WMO en Jeugdwet eisen aan de productieverantwoording. Wij controleren jouw verantwoording en geven de accountantsverklaring af.

Heeft jouw organisatie een Wlz-overeenkomst met een zorgkantoor? In dat geval kunnen wij de accountantsverklaring opstellen en hulp bieden bij de nacalculatie.

De Wet normering topinkomen is complex. Maar jij hoeft je hier niet mee bezig te houden: dat doen onze accountants voor je. Zij verzorgen graag de WNT-controleverklaring.

Wil je nader met ons kennismaken of bent je benieuwd naar wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, tijdens kantooruren, of door het onderstaand formulier in te vullen.