Onze dienstverlening

Waar wij in uitblinken? Diensten speciaal voor zorg- en welzijnsorganisaties. Hieronder zie je waarvoor je precies bij ons terecht kunt.

(online) administratieve oplossingen
Om de juiste beslissingen te nemen heeft u optimaal inzicht in uw (financiële) bedrijfsvoering nodig: actuele informatie, overzichtelijke rapportages en heldere prognoses. Dit geldt zowel voor de financiële administratie, de personeelsadministratie als het ECD. Wij integreren dit alles in onze dienstverlening.
Samenstellen jaarrekeningen
De jaarrekening geeft inzicht in de financiële gang van zaken en is daarmee een belangrijk document in het kader van verantwoording en het nemen van beslissingen voor de toekomst. Goed om te weten: ook de inrichtingsvereisten volgens RJZ 655 zijn ons bekend.
Controle prakijk
Onze dagelijkse routine in beoordelings- en (vrijwillige) controleopdrachten, biedt u het voordeel van de accountants die uw branche door en door kent.
Jaarverantwoordingen
(WNT, WLZ, WMO, JW, DigiMV)
De maatschappelijke jaarverantwoording verzorgen én deponeren? Dat kun je met een gerust hart aan onze accountants overlaten.
Zorgeloos ondernemen, voor nu en in de toekomst!
Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag vrijblijvend waarmee wij jouw organisatie het beste kunnen helpen.
Fiscaal- en bedrijfsadvies en aangiftepraktijk
Gelden de zorgvrijstellingen ook voor jouw organisatie? Wij adviseren graag over de omzet- en vennootschapsbelasting en geven persoonlijk belastingadvies zodat je goed geïnformeerd bent en optimaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden om fiscale belastingdruk te verminderen. Daarnaast verzorgen we natuurlijk ook de fiscale aangifte.
Salarisadministratie en HRM
Medewerkers bepalen een groot deel van het succes van jouw onderneming. Je handen vol aan de salarisadministratie en HR-werkzaamheden? Dankzij onze kennis van onder meer de unieke cao’s in de zorg zijn wij een HR-partner op afstand en helpen wij jou de medewerkers te behouden.
Beleid en kwaliteit
We kennen in Nederland verschillende rechtsvormen, eenmanszaak, VOF, BV? Welke ondernemingsvorm is voor jouw organisatie en activiteiten, fiscaal gezien het meest geschikt? Samen met onze adviseur maak je de juiste keuze.
Interim & coaching
Natuurlijk verzorgen wij ook de verantwoording aan het bestuur, de raad van toezicht en de raad van commissarissen op basis van heldere (management)rapportages. We hebben ruime ervaring met budgettering, prognoses, analyses en rendementsberekeningen. Onze kennis van de branche is essentieel en komt uitstekend van pas.

Mediation

Het bedrijfsleven is gebaat bij het snel en efficiënt oplossen van zakelijke geschillen. Steeds vaker wordt daarvoor business mediation ingezet, ook wel zakelijke mediation genoemd. Bijvoorbeeld bij contractbreuk, een arbeidsconflict, een geschil binnen de Raad van Bestuur, problemen in een samenwerking met een leverancier of andere complexe kwesties met (vaak) een financieel belang. Het doel? Een ideale oplossing voor beide partijen.

Wil je nader met ons kennismaken of bent je benieuwd naar wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, tijdens kantooruren, of door het onderstaand formulier in te vullen.