Voor de vestiging Bilthoven zoeken wij een:

(assistent) accountant

Functie
Als (Assistent) Accountant bieden wij je een afwisselende functie bij een bedrijf waar geen overwerkcultuur heerst. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften en administraties voor onze cliënten.
Je hebt (vanuit je opleiding) al enige ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en wil je carrière voortzetten en verder ontwikkelen in de accountancy.

Wie zijn wij
Cas Zorgaccountants is een uniek en innovatief accountants-en belastingadvieskantoor dat zich al meer dan 50 jaar met veel enthousiasme en passie inzet voor hun uitgebreide klantenportefeuille.
Onze klanten bestaan o.a. uit huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, dierenartsen en zorginstellingen. Tevens hebben wij een grote MKB-portefeuille (Avivos/Heijselaar Accountants & Belastingadviseurs). 
Met een gemotiveerd team van 75 gedreven collega’s bieden wij een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan administratie, accountancy, advies, loonadministratie, etc.
Ons kantoor kenmerkt zich door een informele sfeer en persoonlijke band met onze klanten.
Door de ondernemende vennoten en collega’s kom je dan ook in een financieel gezond en groeiend accountants- en belastingadvieskantoor terecht.

Functie-eisen

  • HBO richting Accountancy of Bedrijfseconomie (Assistent Accountant).
  • Afgeronde studie Accountancy (AA/RA)
  • Werkervaring bij een accountantskantoor is een pré.
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Competenties

  • Analytisch, met een dienstverlenende instelling.
  • Contactueel sterk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met ICT.
  • Capabel bij te dragen aan verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van onze organisatie.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Cas Zorgaccountants zal jouw input op een goede manier beloond worden. Je ontvangt een marktconform salaris wat afhankelijk is van niveau en werkervaring. Tevens krijg je volop ruimte om het vak uit te oefenen zoals het bedoeld is.
Er gelden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je werkt in een prettig, informeel werkklimaat. Daarnaast treed je in dienst bij een werkgever die in jou gelooft.

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar jou als persoon, je drijfveren, energie en betrokkenheid.
Graag ontvangen wij jouw CV met een korte motivatiebrief.

r.dierdorp@dezorgaccountants.nl  

t.a.v. de heer R. Dierdorp