Maak kennis met onze relatiemanagers Jelle en Minke

Hoe ziet een werkdag van een relatiemanager bij Adcase eruit? Waarom vinden Jelle en Minke hun werk zo leuk? En voor welke diensten kun je eigenlijk bij Adcase terecht? Onze collega’s vertellen je hier graag meer over en geven je een kijkje in ons mooie bedrijf!

Liever het interview lezen?

We hebben het interview ook voor je uitgeschreven, zodat je deze rustig (na) kunt lezen!

Minke: “Ik zie Adcase als een mooie organisatie met een familiaire sfeer. Waarbij we voor elkaar klaar staan en proberen samen te bouwen aan een hele mooie zorgwereld. Adcase ondersteunt organisaties in de volledige bedrijfsvoering, waarbij we denk ik een mooi totaalpakket bieden voor klanten, zodat zij zich kunnen richten op het leveren van goede zorg”.

Jelle: “In feite kunnen alle zorg- en welzijnsorganisaties klant worden bij Adcase. Als er maar een vraagstuk ligt op de bedrijfsvoering”.

Minke: “Je kunt hierbij denken aan interim & coaching, ondersteuning bij kwaliteitsmanagementsystemen en het onderhoud daarvan. Daarnaast zijn we businesspartner van Nedap, houden we ons bezig met ECD’s, het digitaal berichtenverkeer kunnen we volledig bij klanten weghalen”.

Jelle: “Een dag van een relatiemanager ziet er eigenlijk heel verschillend uit. Wij zijn veel op pad, veel in contact met onze klanten, maar ook veel in contact met de teams. En zorg dragen dat wij altijd vanuit Adcase hetgeen doen wat we afgesproken hebben”.

Minke: “Het onderscheidend vermogen van Adcase zit hem erin dat we heel veel senioriteit in huis hebben. We hebben professionals die echt uit het werkveld komen en veel ervaring hebben in de zorg. Daarmee spreken we de taal en kunnen we ook de mooiste producten en dienstverlening ontwikkelen”.

Minke: “Als je bij nieuwe klanten op bezoek gaat is het belangrijk om de klant goed te leren kennen. Waar staan zij voor? Welke dienstverlening bieden zij aan? En hoe zouden wij dan uiteindelijk als Adcase daar van toegevoegde waarde kunnen zijn?”

Jelle: “Waarom ik graag als relatiemanager binnen Adcase werk heeft er echt mee te maken dat ik een mensenmens ben. Ik wil graag onder de mensen zijn, contact houden met mensen en ook iets bijdragen binnen de zorg”.

Minke: “Je hebt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en hele mooie carrièrepaden uit te stippelen. En daar wordt je volop in ondersteund door de hele organisatie. Super fijn!”

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.