ONS Vandaag

Handige app (juist) tijdens de route

ONS Vandaag is een handige app, waarmee de medewerker al tijdens de route aanpassingen kan doen als een zorgmoment langer of juist korter duurt.

Een planning kan anders lopen dan vooraf gepland. Een zorgmoment bij een cliënt kan langer of korter zijn dan verwacht of zelfs helemaal niet doorgaan. Met ONS Vandaag kunnen deze veranderingen snel worden verwerkt en hoeft een medewerker zelfs niet meer te wachten tot de dienst is afgelopen.

Bij het openen van de app zie je direct welke cliënten er op je route staan met daarbij de beschikbare, geplande tijd. Via een linkje kun je ook naar de cliënt in de dossier-app om bijv. te rapporteren.

Van ieder bezoek kan de medewerker aangeven of het bezoek langer of korter duurde. Aan het einde van de dienst klik je op “uren registreren”. De uren én de correcties worden dan automatisch geregistreerd. Vervolgens doe je een laatste check, geef je eventuele indirecte uren op en geef je de dienstkilometers op. De gehele planning met de mutaties worden meteen verwerkt.

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.